Er du også en banebryder?

– og brænder du for udvikling?

 

Så vær med og invester i innovation og i fremtiden.

Ausumgaard går naturligvis forrest. Men brænder du lige så meget som os, for innovation, udvikling og fødevareerhvervet, og vil du være med til at skabe arbejdspladser indenfor Danmarks måske vigtigste erhverv, så kan du være med til at vise vejen.

Det kan du gøre

Du kan støtte både netværksmæssigt og økonomisk. Vi har lavet en plan, hvor et økonomisk tilsagn er delt op i faser, og hvor kun 25% gives i forbindelse med koncept- og udviklingsfaserne. De resterende 75% forfalder først senere i projektet, henholdsvist når byggefasen startes og indvielsen finder sted.

Her ud over beder vi dig også om at være med til at sprede budskabet til potentielle interessenter i et kraftcenter for fødevarer på Ausumgaard.

Vær med fra starten

Vi har behov for økonomiske tilkendegivelser som håndfast bevis for den store opbakning vi oplever omkring kraftcentret. Derfor har vi lavet en model som tilgodeser det faktum, at det er en lang proces indtil et kraftcenter står klar til indvielse.

En økonomisk starthjælp på nuværende tidspunkt vil have en dobbelt effekt.

Ud over selve værdien i de økonomiske tilkendegivelser kan vi også aktivere større puljer – vi får startet en attraktiv “sneboldseffekt”. Ausumgaard går naturligvis forrest – både i forhold til ressourcer og økonomisk involvering. Men vi ønsker et stærkt hold bag os.

Vores model viser hvordan en økonomisk tilkendegivelse vil blive opdelt. De enkelte andele forfalder kun hvis og når, givne forudsætninger bliver opfyldt. Størstedelen af et engagement forfalder altså først når Kraftcenteret viser sit værd.

partner-plan

Hvor meget?

Vi ønsker både store og små beløb. Styrken i at samle bred opbakning blandt mange er udtalt. Samtidig, jo større beløb vi kan akkumulere – des større beløb kan vi potentielt aktivere og tiltrække projektet fra fonde og øvrige investorer.

Ser du dig og din virksomhed som banebryder sammen med os, enten i udviklingsprocessen eller som aktiv interessent i et færdigt kraftcenter, vil vi gerne høre fra dig uanset økonomisk opbakning.

Hvad skal jeg gøre?

Brug nedenstående kontaktformular, eller ring til os, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, eller støtte os i arbejdet med et kraftcenter for fødevarer på Ausumgaard, uanset om støtten er økonomisk eller i en anden form.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtage nyheder om arbejdet med kraftcentret.

 

Hvor brænder din ild?

Kraftcentret spænder vidt og der er mange forskellige interesser aktiveret. Derfor er der også mulighed for at involvere sig ud fra mange forskellige årsager. Hvor brænder din ild og hvilken grund har du til at involvere dig?

– Erhvervsudvikling og innovation
– Talentudvikling og uddannelse
– Vækst i Vestjylland
– Lokal forankring
– Social ansvarlighed
– Del af et innovativt projekt
– . . . ?

Det får du for din støtte

Som økonomisk støtte får du naturligvis også noget ud af aftalen – både på kort og lang sigt.

– Optegnelse på hjemmesiden
– Optegnelse i et færdigt kraftcenter
– Markedsfør dig som støtte
– 1. års netværksmedlemsskab
– En del af kraftcentrets markedsføring
– Adgang til to seminarer

Konceptfasen

Kørte siden sommeren 2013, blev afsluttet primo 2015 og Ausumgaard var i perioden eneste investor. 10% af den økonomisk aftale forfaldt i denne periode.

Udviklingsfasen

Primo 2015 blev en styregruppe/advisory board til udviklings- og etableringsfasen etableret. Udviklingsfasen omfatter konceptuering, arkitekt- og indretningsforslag, drifts- og anlægsbudgetter, funding og indgåelse af betingede kontrakter. 15% af en økonomisk aftale forfalder i forbindelse med etablering af styregruppen.

Etableringsfasen

Første spadestik tages og renoveringen går igang med udgangspunkt i de første lejekontrakter i kraftcentret. 25% af en økonomisk aftale forfalder i forbindelse med første spadestik.

Driftsfasen

Indvielse af kraftcentret og de første interessenter flytter ind. 50% af en økonomisk aftale forfalder i forbindelse med indvielsen.

Ved indgåelse af en aftale i løbet af projektet, forfalder den aktuelle og tidligere fasers andele ved aftalens indgåelse.

 

Et kraftcenter for fødevarer

Vil du vide mere eller være en del af projektet? Har du ris, ros, spørgsmål eller ideer? Kontakt os her eller find os via sociale medier!

Holstebrovej 101, 7560 Hjerm

+45 97 46 44 11

post@kraftcenter.dk

Kraftcenterets Banebrydere

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Følg med her

Til toppen