Nyheder

  • 42 nye virksomheder på ét år – derfor skal vi have et kraftcenter, men vi kan ikke gøre det alene
    42 nye virksomheder på ét år – derfor skal vi have et kraftcenter, men vi kan ikke gøre det alene
    Kommentarer lukket til 42 nye virksomheder på ét år – derfor skal vi have et kraftcenter, men vi kan ikke gøre det alene

    Rundt om i landet, og ikke mindst i Midt- og Vestjylland, findes der mange iderige personer. Nogle af dem arbejder også med fødevarer, men mangler tydeligvis et sted at prøve ideerne af og et sted de kan starte en virksomhed op og få fodfæste. Det er Aalborg Universitet og Kitchen Collectives projekt et tydeligt bevis…

    Læs mere
  • Konkurrencen er igang: Årets lokale vare 2016
    Konkurrencen er igang: Årets lokale vare 2016
    Kommentarer lukket til Konkurrencen er igang: Årets lokale vare 2016

    Hvem skal gøre Staarup Håndbryg kunsten efter og blive kåret til “Årets Lokale Vare”? Konkurrencen er igang og i første omgang skal i alt ni regionale smagninger indstille tre kandidater til finalen. For Midt- og Vestjylland foregik smagningen her på Ausumgaard i dag. Prisen, “Årets lokale vare” er til glæde for både forbrugere og producenter,…

    Læs mere
  • Samarbejde og sekretariat for Regional Madkultur
    Samarbejde og sekretariat for Regional Madkultur
    Kommentarer lukket til Samarbejde og sekretariat for Regional Madkultur

    Et kraftcenter for fødevarer skal være en smeltedigel for alle som kan og vil noget inden for fødevarer. Dem er der mange af i Midt- og Vestjylland og en række af dem er medlem af foreningen Regional Madkultur Vestjylland. Nu har Regional Madkultur og kraftcentret indgået aftaler om samarbejde og en sekretariatsfunktion. Der er mange…

    Læs mere
  • Trends og tendenser – samarbejde med pej gruppen
    Trends og tendenser – samarbejde med pej gruppen
    Kommentarer lukket til Trends og tendenser – samarbejde med pej gruppen

    De fleste er nok ikke i tvivl om at mad er en af tidens helt store tendenser. Men hvad sker der i fremtiden inden for fødevarer og hvordan ved vi, om det er havtorn, hyben eller hamp, der er “det nye sort”? Helt så detaljeret er det ikke i samarbejdet med pej gruppen, for deres…

    Læs mere
  • Årets lokale vare 2016
    Årets lokale vare 2016
    Kommentarer lukket til Årets lokale vare 2016

    For anden gang kårer Madkulturen og Coop “Årets lokale varer” i Danmark. En hyldest til lokale fødevarer og de ildsjæle som ikke går på kompromis med kvaliteten.   Prisen, “Årets lokale vare” er til glæde for både forbrugere og producenter, for den sætter lokale varer af høj kvalitet endnu mere på dagsordenen og kan være…

    Læs mere
  • Ministerbesøg på herregården
    Ministerbesøg på herregården
    Kommentarer lukket til Ministerbesøg på herregården

    Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen var på besøg på Ausumgaard for at høre om kraftcenter projektet, som også rummer en bred vifte af ministerens ansvarsområde. Interessen og spørgelysten var stor fra ministerens side. Efter et interessant møde med Esben Lunde Larsen, kunne Maria og Kristian Lundgaard-Karlshøj konkludere at også på højeste politiske plan er…

    Læs mere
  • Lille forsinkelse på kraftcenter prospektet
    Lille forsinkelse på kraftcenter prospektet
    Kommentarer lukket til Lille forsinkelse på kraftcenter prospektet

    Det var ikke for meget julemad, der medførte en forsinkelse i udarbejdelsen af det samlede prospekt for kraftcenteret. Derimod et stadig mere og mere interessant projekt. Ved årsskiftet skulle et samlet prospekt med tegninger, indretninger og budgetter have været på plads og klar til at blive trykt og sendt ud til mulige interessenter i kraftcenteret….

    Læs mere
  • Fuldt hus… igen!
    Fuldt hus… igen!
    Kommentarer lukket til Fuldt hus… igen!

    For anden gang blev vi positivt overraskede da der igen var fuldt hus til et dialogmøde. Og endnu en gang var både interessen og spørgelysten stor. Programmet var, af flere grunde, ændret lidt i forhold til det første dialogmøde. Som meldt ud fra starten ønskede vi at fokusere lidt mere på erhvervslivet og de muligheder…

    Læs mere

Følg med her

Til toppen